Tesla har i lang tid hatt takstein med solcellepanel på nettsiden sin, men det har ikke vært mulige å registrere sin interesse. Den tiden er forbi, for nå kan du reservere din interesse for takstein fra Tesla for kun 8350,- kroner.

Du kan registrere din interesse for takstein med solcellepanel på denne lenken.

Hva vet vi om takstein fra Tesla?

Vi vet ikke veldig mye, men vi vet at taksteinen kommer i forskjellige varianter som vist på bildet nedenfor:

solcellepanel-tesla
Dette er omtrent det eneste valget du får når du reservere din interesse for solcellepanel fra Tesla.

Interessen for Tesla sine produkter i Norge

Det blir veldig spennende å følge med på hvor mange som faktisk bestiller solcellepanel fra Tesla. Den siste tiden så har det vært en del negativ publisitet rundt nettopp Tesla. Flere rapporterer om dårlig kvalitet på sine Tesla men samtidig så vet vi at det knapt er noe annet bilmerket som har den sammen fansen.

På solcellepanel i Norge så har vi flere dyktige leverandører som også leverer solcellepanel på taket. Det er dermed på sin plass å si at Tesla har mange flere konkurrenter enn de hadde på elbil når de kom med det.

Vi kommer til å oppdatere mer om Tesla sin satsning etterhvert som vi får mer informasjon!