Tesla har fått mye pepper for oppkjøpet av Solar City og solcellepaneler som har tatt fyr. Det har vært veldig stille rundt Tesla og sine grensesprengende solcelletakstein men nå har de endelig kommet med en ny versjon av sine takstein.

Takstein med solcelle er ikke billig men den gode nyheten at den nye versjonen fra Tesla skal være betydelig billigere enn de tidligere utgavene av taksteinen. Grunnen til at prisen er gått ned er vistnok fordi de har effektivisert produksjonsprosessen av taksteinen.

Hvis man sammenligner prisen på takstein med solcelle så vil ikke regnestykket lønne seg med mindre du uansett skal bytte tak, da får du desimalene med på din side. Dette er derfor mest aktuelt for folk som skal bygge nye boliger med solcellepanel eller dersom du må bytte ut taket.

Tesla har hatt problemer, det kan være greit å vente

Det er blitt omtalt at Tesla har hatt problemer med en del av sine paneler, blant annet på noen av Walmart sine tak. Det kan dermed være verdt å vente litt med å bestille paneler fra Tesla før alt er bestemt.

I Norge så har man veldig mange gode alternativer til Tesla, du har takstein med solcelle fra flere aktører som har holdt på en stund. Grunnen til at veldig mange kommer til å velge Tesla, er preferansen for merkevaren. I tillegg så kommer Tesla med et ganske godt batteri som veldig mange ønsker å benytte til lagring av strøm til elbilen.