2019 har virkelig vært et skikkelig godt år for solenergi. Det er stadig flere norske hus og næringsbygg som investerer i solcelleanlegg. Utviklingen ser virkelig ikke ut til å stoppe og teknologien går i et kjempe tempo videre. Fremtiden ser lys for solenergi i Norge og ikke minst i utlandet.

Hvordan har 2019 vært for Solcellepaneler.com?

For Solcellepaneler.com så har året vært vårt oppstartsår. Det har vært krevende men når vi ser tilbake på resultatene vi legger bak oss i 2019 så er vi fornøyde. For 12 måneder siden viste ingen om nettsiden Solcellepaneler.com og nå begynner trafikken å gå opp. Den siste tiden så har vi vokst 100% i trafikk hver eneste måned.

Vi har hjulpet 10 hytter , 8 næringsbygg og 20 hus med å finne riktig leverandør til sitt solcelleanlegg. Vi trenger flere samarbeidspartnere på dette og ta gjerne kontakt om du ønsker å samarbeide med oss.

Hva venter i 2020 for Solcellepaneler.com?

I 2020 så kommer vi til å ha særlig fokus på å produsere godt innhold. Vi planlegger en oppussing av innholdet på spesielt undersiden solcelletakstein og vi planlegger et større leverandørregister hvor det vil bli en blanding av gratis og betalt oppføring.

Ellers så er det som med alle andre år. Vi vet jo aldri helt hva året bringer, men vi skal sørge for at det skal bli bedre enn 2019 og alt ligger til rette for det. Nå skal vi først ta oss en lang juleferie og deretter så skal vi jobbe knallhardt for å bli #1 på solcellepaneler i Norge.

Vi ønsker deg en solrik, hyggelig og ikke minst jolly jul!