Sist uke kom NELFO med sin podcast og denne omhandlet solbransjen. Det var veldig kort podcast men som var fylt med utrolig interessant innhold. I podcasten så forteller de litt om solbransjen i Norge og ikke minst fremtiden til sol i Norge. Så hvis du er interessert i solenergi så er det definitivt en podcast du burde høre på.

Det som virkelig var interessant var hvordan de snakket om er hvor mange elektrobedrifter som satser på solenergi. Tallet var på over 50 % av medlemmene i NELFO og ytterligere 30 % som ønsket å satse på dette. Dette betyr at våre antagelser om at bransjen kommer til å vokse og ikke minst at det blir flere aktører stemme.

Når de snakket om fremtiden til solcellepaneler i Norge så fremhevet de spesielt at det kommer til å bli en økning i næringsbygg med solcellepaneler. Det de ikke snakket noe om som vi syntes er veldig spennende er jo nettopp borettslag.

I podcasten så sa de at neste podcast kommer til å omhandle solenergi. Vi venter i spenning!