Otovo er et selskap som har samlet solcellemontører og er leverandør av solcellepaneler selv. De har laget en markedsplass for dette hvor du som person legger inn ordre om solcellepaneler og deretter så vil de kordinere selve monteringen igjennom underleverandører. De er markedsledense i Norge på solcellepaneler til hus på hus i Norge.  

Otovo ble etablert i 2015 og har hatt en formidabel utvikling de siste årene. De leverer kun solcellepaneler til hus  og solcellepaneler til borettslag. 

Hvor mange ansatte har Otovo?

Otovo har ifølge Proff.no 42 ansatte. Otovo har i tillegg et nettverk av montører av solcellepaneler som jobber som underleverandører. 

Hvor ligger Otovo?

Otovo har postadresse Torggata 5, 0181 Oslo. De er nettbaserte og har derfor ikke noe fysisk lokasjon du kan besøke dem. Du når dem derfor best på telefon eller via epost. 

Hvem eier Otovo?

Otovo er i stor grad eid av de ansatte i Otovo men har hentet penger fra investorer. En av de større investorene er Akershus Energi, Obos og NySnø. 

Hvordan er økonomien til Otovo?

Otovo sine regnskaper ser veldig dramatisk ut men det er fordi at de er ikke det typiske solcelle-selskapet. De satser i flere land og drives som et teknologi-selskap. Otovo har solide økonomiske muskler og det bør derfor ikke være noe faremoment for deg som kunde. 

Hvor leverer Otovo solcellepaneler?

Ettersom Otovo er laget som en markedsplass for montører så kan de tilby installasjon i hele landet. De bruker gjerne lokale underleverandører. Så om du bestiller et solcelleanlegg fra Otovo så er det godt mulig at det er din lokale elektriker som kommer å monterer panelene. 

Hvordan er prisene til Otovo?

Otovo har en prismatch og de har vært en aktør som har presset prisene på solcellepaneler ned. Det kan være lurt å innehente flere priser på solcellepaneler for å forsikre deg om at du har fått den beste prisen. 

Hvordan er kundeopplevelsen med Otovo?

Otovo har laget et system som gjør at du enkelt finner ut hvor mye strøm du kan forvente i produksjon fra dine tak. Deretter så blir du kontaktet av et kundesenter som organiserer din ordre. Det er dermed en veldig standardisert, rask og god opplevelse fra du bestiller til leveranse. 

Hva sier tidligere kunder om Otovo? 

Den beste måten å evaluere et selskap på er å se på fornøyde og misfornøyde kunder. Vi bruker her Google, Facebook og forum når vi gjør undersøkelser. 

Hvis vi ser på Google så har de fått blandet tilbakemelding. Enkelte påpeker at de ikke får svar på epost og noen klager over en alt for høy pris. Et par påpeker at Otovo har god service. Otovo har ikke svart på noen av disse så det er vanskelig å gjøre seg opp en mening her. 

På Facebook så er det noen som har hatt noen svært uheldige opplevelser med solcelleanlegg fra Otovo men majoriteten er fornøyd. 

Hvis vi ser på ulike forumer på nett så ser vi at det er positive omtaler og noen klagesaker. 

 

Hvem passer Otovo for? 

Otovo passer deg som ønsker å få en billig installasjon og som ikke har behovfor å ha en løpende dialog med leverandør. Otovo er gode på pris men du blir en av veldig mange kunder. 

Hvis du har et behov for å følge opp solcellemontøren og ønsker å ha en enkel måte å kontakte den ansvarlige for installasjonen så er det kanskje bedre å vurdere en lokal solcellemontør

Hvordan er våre erfaringer med Otovo?

Vi har ingen førstehånds-erfaring med Otovo men vi setter pris på at de har vært med på å markedsføre og informere nordmenn om solcellepaneler. For deg som forbruker så har de gjort det enklere for deg å sammenligne priser og ikke minst innehente et konkurransedyktig tilbud. 

Det eneste negative med Otovo er at de gjør det vanskeligere for mindre lokale selskaper som satser på solcellepaneler. Selv om det kanskje er din lokale montør som kommer å monterer igjennom Otovo så spiser de av fortjenesten til den lokale montøren. 

Har du erfaringer med Otovo?

Vi ønsker å gjøre våre profiler på solcelle-selskaper i Norge så gode som mulig. For å få til dette så er vi nødt til å få tilbakemeldinger fra deg som kunde. Send oss din erfaring med Otovo og vi vil vurdere å legge den inn igjen. 

Vi vil bemerke at dette ikke er noe forum for aktive klagesaker eller noe kanal for direkte reklame. Alle tilbakemeldinger vil bli vurdert og vi gir deg tilbakemelding på om vi oppdaterer profilen eller ikke ikke. 

Jobber du i Otovo?

Vi ønsker veldig gjerne å ha dere med på laget for å kunne gi korrekt informasjon og for at kunder enkelt skal kunne komme i kontakt med dere.

Derfor tilbyr vi deg å optimalisere denne profilen. Ta kontakt med oss nedenfor for å få et uforpliktende tilbud på optimalisering av din bedrifts profil her på Solcellepaneler.com.