ENOVA har nå valgt å utsette kuttet i støtten til solcelle-tiltak til 01.07. Dette gjør at man kan spare det som tilsvarer en natt i tretopp-hytte eller kanskje noen flasker god vin på å investere i solcellepaneler nå. Det betyr at vi med sikkerhet kan si at etter 01.07 så blir solcellepaneler 2500,- høyere i kostnad.

Samtidig som dette skjer så er renten på vei ned over alt. Det betyr at du mest sannsynlig kan få en grisebillig finansiering av solcellepaneler på taket i tiden fremover.

Vi forstår at folk avventer med å investere stort nå og det er faktisk en stor usikkerhet nå. Hvis du bor i en bolig som du ikke ser for deg å bo over de neste årene så bør du ikke låne med pant i boligen før det er avklart hva som skjer med boligprisene fremover. Hvis du bor i en bolig du skal bo i lenge så kan du nyte godt av en lav rente og dermed få en svært gunstig finansiering av solcellepaneler.

Uansett så er dette svært gode nyheter for alle som lever av solcellepaneler og for de som ønsker å investere i solcelle energi.