Denne våren ble alt annet enn forventet. Vi i Solcellepaneler.com hadde forbredt oss på en svært travel vår og nylig fått inn nye samarbeidspartnere som skulle gjøre det mulig for oss å dekke hele Norge. Det klarte vi og det er vi utrolig stolte av. Nå kan du få solcellepaneler igjennom Solcellepaneler.com fra nord til sør i Norge.

Vi kommer ikke unna at aktiviteten har stoppet opp noe. Det er en liten økning i antall besøkende men fortsatt veldig få som faktisk bestiller. Til nå så har vi hatt en liten økning på henvendelser på solcellepaneler til hytte, men på hus og næringsbygg så er det en markant nedgang.

Nå er det nå slik at vi ser på dette tiltaket med stengte butikker og næringsvirksomhet som et nødvendig onde. Samtidig så er det utrolig viktig at ting ikke stopper opp. Derfor vil vi komme med en liten oppfordring, dette kan være en god tid å planlegge en investering i solcellepaneler.

Vi tror at usikkerheten som rår nå rundt jobber og ikke minst økonomien gjør at man sitter på gjerdet. I tillegg så har det vært veldig billig strøm i år som har gjort at færre ser det faktiske behovet. Det er forståellig men det er viktig for oss å kommunisere at en investering i solcellepaneler er ikke noe mindre lønnsomt nå.

Dersom du vurderer solcellepaneler så er det ikke dumt å bruke tiden du har fått nå på å nettopp tenke igjennom hvordan du kan gjøre ditt hus om til et solcelleanlegg. Selv om det er krisetilstander nå så er fortsatt de aller fleste leverandører av solcellepaneler og montering fortsatt operative. Hvis man tar alle forhåndsregler så er det heller ikke noe smittefare. Det aller meste av jobben gjøres tross alt på taket og ikke i din stue.