Aftenposten publiserte i går en artikkel om kongen og dronningens reise i Jordan. Med i reisefølget har de noen av Norges fremste eksperter og leverandører på solcellepaneler. Håpet er at dette skal bidra til et samarbeid på sol i Jordan. I artikkelen så kommer det frem at Slottet nå vurderer å installere solcellepaneler på slottet.

De har hatt en test med et minianlegg som ble installert i 2018. Denne testen skal nå evalueres for å se om faktisk dette skal skaleres opp. Allerede så har den svenske kongen installert et solcelleanlegg på sitt praktslott.

Dersom det skulle komme solcellepaneler på taket til slottet så vil dette være et sterkt signal til andre eiere av bygg og samfunnet forøvrig.

Det er ikke bare kongen i Norge som vurderer solcellepaneler, vi merker stor pågang fra både boligeiere og eiere av næringsbygg som er interessert i å installere solcelleanlegg på sine bygg.

Vi i Solcellepaneler.com krysser fingrene for at solen kan være med på gi lys i slottet!