Etter fjorårets ekstremt høye strømpriser så var det på sin plass å prøve å redusere kostnaden på strømmen vi forbruker. Når vi gjorde litt undersøkelser på de forskjellige leverandørene av strøm-avtaler så var det en aktør som skilte seg spesielt ut. Dette er et selskap som vi har fulgt en stund, nettopp fordi de tok over en del av avtalene til Otovo når de var mer et selskap for strøm enn en leverandør av solcellepanel til hus som de er i dag. 

Tibber er i praksis en slags robot som hele tiden kjøper den billigste strømmen på markedet. Det betyr at om du blir kunde hos Tibber så er du egentlig en kunde av flere strømselskaper men du kjøper kun den billigste strømmen. Det var nettopp denne modellen som gjorde at vi valgte å droppe en ganske god avtale som vi hadde med Fjordkraft for å teste ut Tibber. 

Hvor mye koster Tibber?

Hvis du ønsker å bli kunde hos Tibber slik at de kan kjøpe den billigste strømmen til deg så må du betale 39 kroner i måneden. Det er faktisk under det som mange legger på som et fakturagebyr eller lignende når du skal få din regning fra ditt ordinære strømselskap. Så kommer selvfølgelig prisen på strømmen du bruker i tillegg

Blir strømmen billigere med Tibber? 

Nå var det egentlig litt dårlig timing i forhold til at strømmen har sunket ned på rekordlave priser den siste tiden. Vi har faktisk ikke hatt billigere strøm på 20 år så dermed ble strømregningen uansett veldig lav i denne perioden. 

Når det er sagt så var det ganske enkelt å regne seg ut til besparelsen vi hadde på strøm. Vi har faktisk spart penger på å gå over til Tibber. Skal være veldig forsiktig med å tallfeste dette ennå fordi det blir greit å få litt tid på det. 

Det som skal nevnes her er at besparelsen vi hadde med Tibber har blitt «brukt opp». Ettersom Tibber selger mange morsomme «dingser». Vi har blant annet kjøpt inn en liten dings som gjør at vi faktisk kan følge med på strømforbruket ganske så detaljert. Tibber har et stort utvalg av diverse dingser som kan hjelpe deg med å bruke strøm smartere. 

Hvem er Tibber? 

Tibber er et norsk selskap som er basert i Førde og ble for alvor kjent da Petter Stordalen investerte i selskapet igjennom sitt selskap Strawberry. Ifølge Proff.no  så har de 17 ansatte og et solid selskap. Selskapet er eid av grunderne, ansatte og eksterne investorer. 

Vår konklusjon om Tibber

Tibber har gjort strøm spennende og ikke minst litt motiverende å følge med på. Vi logger oss stadig inn i appen for å se hvor mye strøm vi har brukt og optimaliserer etter dette. Brukeropplevelsen er veldig god og som nevnt tidligere så er det definitivt billig å kjøpe strøm med Tibber. Hvis vi skal komme med en konkret tilbakemelding så er det en ting som mangler og det er å få lov å betale nettleien sammen med strømmen. 

Hvis du ønsker billigere strøm så definitivt Tibber noe å vurdere og ikke minst noe vi i Solcellepaneler.com anbefaler!

 

Ønsker du å produsere din egen strøm?

Ovenfor har du lest om våre erfaringer med Tibber og hvordan du kan få en billigere strømpris. Hvis du ønsker en ytteligere lavere kostnad på din strøm. Med solceller kan du få ennå billigere strøm og dette kombinert med en aktør som Tibber gjør at du kan minimere dine strømkostnader hver eneste måned. 

Solcellepaneler – alt du trenger å vite 

Solcellepanel til hus