I en pressemelding fra NVE ble noen svært oppløftende og ikke minst gode tall servert. På ett år så har solcelleamarkedet i Norge doblet seg. Veksten er primært drevet av solcelleanlegg til næringsbygg som stod for 65 % veksten og de resterende 35 % kommet fra hus og hytte. NVE forklarer at solckapasiteten i Norge er nok til å produsere nok strøm til 100 000 boliger på en solrik dag. Tallene som NVE bruker for denne rapporten er hentet inn av Multiconsult igjennom en markedsundersøkelse.

Det store spørsmålet alle stiller seg nå er hvordan 2020 kommer til å spille seg ut. For oss så kan det se ut som om aktiviteten tar seg opp både innenfor privatboliger og på næringsbygg. Det har aldri vært billigere å låne penger og kostnaden på sol synker i et heftig tempo, det blri dermed veldig spennende å følge med videre.

Denne uken så har vi i Solcellepaneler.com fått inn flere henvendelser enn vi gjorde i hele april