ENOVA skulle i utgangspunktet redusere støtten til norske husholdninger som investerer i solcellepaneler med 2500,- kroner. Nå har ENOVA i en pressmelding kommet med endringer som gjør at redusjonen i støtte ikke endres før 01.01.2021. Det betyr at du kan bestille solcelleanlegg til ditt hus med maksimal støtte ut hele 2020.

Det holder ikke å bestille før 01.01.2021 for å kunne få støtten utbetalt av ENOVA så må tiltakene være ferdig gjennomført, dokumentert med faktura og søknad være inne til ENOVA sin søknadsportal senest 31.12.2020.

Dette gir deg som har tenkt på investere i et solcelleanlegg ennå en grunn til å ikke sitte på gjerdet å vente. 2500,- kroner er mye når det kommer til hvor lønnsomt et solcelleanlegg er. Med 2500 kroner i mindre utgifter så blir solcelleanlegget raskere nedbetalt og blir dermed mer lønnsomt.

Hvis du ønsker å få solcellepaneler til ditt hus så kan du lese mer om solcellepaneler til ditt hus her. Der kan du lese alt du trenger å vite og om du ønsker et uforpliktende tilbud så kan du enkelt fylle ut skjema og en av våre erfarende partnere vil ta kontakt med deg så snart som mulig.