Det er bare noen få dager siden vi publiserte en artikkel om valget 2021 og derfor var overraskelsen stor når vi så at det nettopp har lekket ut noe fra revidert nasjonal budsjett. Det er foreslått å fjerne elavgift for borettslag som ønsker solcellepanel. Dette er ganske store nyheter og vil kunne være en katalysator for sterk etterspørsel i solcellemarkedet.

Les hele saken i e24.no

Dette er en nyhet som vi vet blir tatt godt imot av både borettslag og solcellemontører. Det er fortsatt veldig mange flere spørsmål som man bør stille seg. Om det i tillegg f.eks blir støtteordninger tilgjengelige for borettslag igjennom ENOVA er noe som veldig mange venter spent på. Vi i Solcellepaneler.com tror ikke det vil komme en skikkelig boom før nettopp det finnes støtteordninger som er i samme spenn som det som finnes på private boliger i dag.

Vi anbefaler forøvrig alle som er interessert i solcellepaneler og sjekke hvordan politikk «ditt parti» fører når det kommer til klimatiltak. Det er den beste måten vi kan være med å påvirke hvordan Norge som land adopterer solcelle-teknologi og ikke minst den grønne revolusjonen.