Når vi startet opp Solcellepaneler.com så var markedet preget av noen få store aktører. Over det siste året så har vi sett at det har kommet opp mange forskjellige leverandører av solcelleanlegg. Noen satser på solcellepanel til hus og andre satser på solcelleanlegg til næringsbygg. Samtidig så ser vi at det stadig blir flere som satser på det å selge kunder videre til disse aktørene. Dette gjør sitt til at det blir en stadig priskrig på tilbud og det går historier i bransjen om selskaper som velger vekst over lønnsomhet. For kunder så er det

«Bommen» innenfor solcellepaneler har ennå ikke kommet til Norge. Andre land ligger langt lenger fremme og det er nok mange årsaker til nettopp dette. Likevel med et stadig fokus på nye energiløsninger og ikke minst på klimavennlige løsninger så er det forventet at stadig flere norske private husholdninger og ikke minst aktører innenfor næringsbygg vil satse på solcellepaneler. Det er nettopp dette som de nye solcelle-selskapene har tatt et veddemål på, men akkurat nå så kan det virke som om det er flere tilbydere enn det faktisk er kunder.

I tillegg til dette så er det forventet at flere utenlandske selskaper begynner å bevege seg inn i det norske markedet. Dette har vi i Solcellepaneler.com allerede sett tendenser til med tanke på henvendelser fra både svenske og aktører i andre markeder. Det blir spennende å følge med på hvordan dette kommer til å endre solcellemarkedet i Norge. Ettersom det har vært svært få aktører tidligere så kan det være at det nå blir mer fokus på prisen som blir tatt for monteringen av solcellepaneler.

Hvordan kan du velge en trygg montør av solcellepaneler til ditt hus?

Hvis du ønsker å velge en montør og leverandør av solcellepaneler som du kan stole på så kan du bruke vår anbudsstjeneste. Her får du tilbud fra flere aktører som vi matcher med deg. Dette er seriøse aktører som du kan stole på at gjør en god jobb og leverer svært gode produkter.