Den 22.10.2021 gjør vi helt om på Solcellepaneler.com. Vi vil ikke lenger ta i mot leads men heller sende de videre til alle de flotte montørene og leverandørene rundt i landet. Vi har laget en unik søkemotor som enkelt lar deg matche med den nærmeste leverandøren i nærheten av deg eller den som har best tilbakemeldinger. Vi tar ikke betalt noe provisjon for leads og vi skal ikke selge kunden noe. Du som leverandør får høyere margin!

I skrivende stund så holder vi på å legge inn alle montører og leverandører av solcellepaneler i Norge i vår database. Dette er en ganske stor jobb og vi regner med å være ferdig i løpet av september. En enkel oppføring er gratis men for å få muligheter til å la kunden kontakte deg så tar vi betalt en årlig sum. Vi har to pakker basert på hvilken omsetning ditt selskap hadde i 2020.

Prisen for selskaper med omsetning under 2 millioner i omsetning er 12000,- kroner (betales årlig)

Prisen for selskaper med omsetning over 2 millioner i omsetning er 30000,- kroner (betales årlig)

I tillegg til dette så kommer vi til å tilby noe vi kaller «boost» som gjør at din oppføring vil være synlig for alle som søker. Her starter prisen på 500,- kroner dagen basert på hvilken kategori du ønsker (hus, næringsbygg, hytte, borettslag)

Hvis du bestiller din oppføring nå så tilbyr vi deg 10 % rabatt + 2 uker boost på en kategori.

For å få tilbudet så må du kontakte oss på kontakt@solcellepaneler.com og referere til denne posten!