De siste årene så har det kommet veldig mange forskjellige leverandører av solcellepaneler og solcelleanlegg. Veldig mange opplever at det er vanskelig å finne en riktig og seriøs leverandør av solcelleanlegg. Dette har vi i Solcellepaneler.com valgt å gjøre noe med. Vi har laget et skjema som du finner på denne siden som du gjerne kan fylle ut og en seriøs leverandør kontakter deg. 

    1. Vi ønsket likevel å ta dette ut ennå et steg ved å lage et register over bedrifter som tilbyr montering og levering av solcellepaneler til hus,

næringsbygg

    , landbruk og borettslag. Nedenfor vil du se en liste over leverandører av solcellepanel i Norge. Du kan enkelt klikke deg inn på hver enkelt. Her har vi hentet informasjon fra nettsiden deres, omtaler av selskapene, informasjon om regnskapstall. Dette er så lagt sammen til en oversikt som gir deg noen ganske enkle måter å kontrollsjekke et selskap. 
 
Denne artikkelen er gammel og vi har siden vi har skrevet denne artikkelen laget en tjeneste som gjør det veldig enkelt for deg å finne en leverandør av solcellepaneler. Alt du trenger å gjøre følgende: 

1. Gå inn på Solcellepaneler.com 

2. Velg type bygg som du ønsker å installere solcellepaneler på 

3. Vårt system finner da leverandører av solcellepanel og solcelleanlegg i nærheten av deg 

Er alle leverandører av solcelleanlegg i Norge nevnt? 

Solcellemarkedet i Norge er preget av noen få store aktører og et ellers ganske fragmentert marked. Vi håper med denne oversikten å kunne få en bedre oversikt over leverandører. 

Ettersom det er mange aktører så vil det ta tid før alle blir lagt inn i vårt register. Det er heller ikke umulig at noen blir glemt. Hvis du er en leverandør av solcellepaneler og montering så må du gjerne sende oss en melding her. 

Hvordan bestemmer vi hva som står i profilene?

Alle profiler blir skrevet basert ut i fra informasjon vi kurerer på internett. Vi gjør en redaksjonell vurdering på f.eks dårlige anmeldelser og hva som skal taes med i profilen. Vi lar ikke bedrifter bestemme hva vi skriver, men hvis de bestiller det vi kaller en + profil så får de legge til noe informasjon selv som adresse til nettsiden, referanser, logo, kontaktinformasjon og bilder. 

Solcellepaneler.com samarbeider med enkelte av aktørene her. Vi gir dem ingen fordeler på vår liste.

Hva er viktig å huske på før du velger leverandør av solcellepaneler til ditt prosjekt?

Uansett om du skal montere solcellepaneler på næringsbygg, hus, hytte eller landbruk så er det viktig å velge riktig montør. Hvis man velger feil leverandør og montør av solcelleanlegget så kan det som skulle være et lønnsomt prosjekt, plutselig bli en større kostnad.

Når man skal velge leverandør så er det viktig å velge en aktør som har:

  • Gode referanser 
  • Alle autorisasjoner og sertifseringer 
  • Ryddig økonomi 

Det er nettopp derfor vi har bestemt oss for å lage denne listen over leverandører av solcelleanlegg i Norge. Dette gjør det enklere for deg å velge riktig aktør. 

 

Disse leverer solcellepaneler i Norge

 

 Nedenfor har du en liste over leverandører av solcelleanlegg i Norge. Du kan enkelt bare klikke deg inn for å lese mer på hver aktør. Vi har prøvd å dele dem inn geografisk. 

Østlandet

Solcellepaneler.com 

Otovo

Solcellespesialisten 

Fusen 

Smart Energi 

Boligenergi AS 

Energima Solel AS 

Function Energy AS 

Integreate Renewables AS 

Norsk Sol AS 

Sol og Vind AS

Vestlandet

Solbære AS 

Saga Energy 

Midt Norge 

GETEK 

SOLENO AS 

 Stadig flere leverandører av solcellepaneler

For bare noen få år siden så var det veldig få leverandører av solcelleanlegg i Norge. De siste årene så har dette endret seg. Det har kommet flere bedrifter som kun satser på å bli leverandører av solcellepaneler og samtidig så satser stadig flere etablerte elektro-bedrifter på solcellepaneler.